Over mij

MIJN NAAM IS

Tonia Jacobs

Ik ben Tonia Jacobs een geregistreerd verpleegkundige (BIG reg. 69059638330), gekwalificeerd docent met een ruime werkervaring in diverse velden van de gezondheidszorg.

Als verpleegkundige heb ik werkervaring opgedaan in verschillende branches, vanaf 2012 ben ik naast mijn werk in de zorg werkzaam als docent zorg & welzijn. Door mijn brede kennis kan ik goed ingaan op de vragen van cursisten. Tijdens het geven van instructie, training of cursus staat vragen stellen centraal. 

De inhoud van een cursus staat vooraf in grote lijnen vast, de input van de deelnemersgroep bepaalt op welke details wordt ingezoomd. 

Ik vind het belangrijk dat er een combinatie van kennisuitwisseling en praktische uitvoering is. Door deze combinatie van theorie en oefening, wordt de kennis en het inzicht vergroot. Als je begrijpt wáárom je iets op een bepaalde manier moet doen kun je het beter toepassen en makkelijker onthouden.

Ik verzorg trainingen voor iedereen die in de zorg en welzijnssector werkzaam zijn. Je moet hierbij denken aan functioneel zelfstandig bevoegd zoals verpleegkundigen en verzorgenden IG.

En aan niet zelfstandig bevoegden zorgverleners zoals, helpende zorg en welzijn, zorgassistenten, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen, begeleiders in de gehandicaptenzorg, onderwijspersoneel met een zorgtaak, mantelzorg etc.

Tonia Jacobs

WELKOM BIJ

ToZo-Skills

ToZo-skillis is een onderneming die trainingen op maat verzorgt op locatie. Dit betekend dat de inhoud van de training aan zal sluiten op uw doelgroep. Mocht u geen locatie ter beschikking hebben dan regelt ToZo-skills een passende locatie.

Mocht u op zoek zijn naar een training waarbij verpleegtechnische vaardigheden geoefend en/of getoetst moeten worden? En wilt u dat deze trainingen op maat verzorgd worden, zodat de trainingen passen binnen uw organisatie en aansluiten bij uw doelgroep, dan bent u bij ToZo-skills op het juiste adres.

Maagsonde sondevoeding
zwachtelen

Ook voor Mantelzorger(s),  herintreder(s) of ZZP’ers biedt ToZo-skills trainingen op maat aan. Om op deze manier de beste en juiste zorg aan te bieden bij uw cliënt of naasten.

Mijn visie

Mijn visie is het leven bestaat uit een leven lang leren, hierbij is het van belang dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om trainingen te volgen die voor u van toepassing zijn”

Benieuwd naar mijn trainingen? 

Bekijk trainingen
Direct inschrijven