Over:

Lieke van Uden

Ik ben Lieke van Uden-Knollema BIG-geregistreerd verpleegkundige en vanaf februari 2024 docent in opleiding

Lieke van Uden

Ik ben Lieke van Uden-Knollema.12 jaar geleden heb ik de opleiding gedaan tot verpleegkundige. Ik ben BIG-geregistreerd en werkzaam binnen het Verpleegkundig team van Vitalis woonzorg groep. Vanaf 1 februarie 2024 ben ik werkzaam bij Summacollege als docent in opleiding. 

Lieke heeft 6 jaar op de neuro-revalidatie gewerkt. En heeft vervolgens de overstap gemaakt naar het Verpleegkundig team, inmiddels is ze hier ook 6 jaar werkzaam. Door haar ervaring binnen Vitalis heeft Lieke ruime ervaring in de verpleegtechnische handelingen zoals: katheteriseren, verzorgen van een PICC-lijn, VAC pompen enz. Een belangrijk onderdeel van het werken binnen het verpleegkundig team is triageren via de ABCDE methode, EWS-score en gebruik te maken van de SABA. Ook heeft ze ruime ervaring in het aansluiten van pompen, het ondersteunen van zorgmedewerkers en familie in de terminale fase.

Lieke is een bevoegde en ervaren verpleegkundige die tijdens haar werk collega’s ondersteunt bij de verpleegtechnische vaardigheden en training on the job biedt.

Ze brengt als verpleegkundige een gezonde dosis passie, gedegen kennis, ervaring, een professionele houding en uitstekende sociale vaardigheden met zich mee. Ze is erg gemotiveerd om er een leuke/leerzame training van te maken naar ieder zijn/haar behoefte.

 
Lieke van Uden

CURSUSSEN VAN LIEKE VAN UDEN