Ik bied trainingen op maat aan op locatie voor iedereen die hier behoeften aan heeft die werkzaam is in de zorg en welzijnssector. Je kunt dan denken aan grote en kleine organisaties, herintreders, ZZP’ers, etc. De trainingen zijn gericht op het opdoen van vaardigheden, waarbij de theorie als ondersteuning en onderbouwing wordt gebruikt.

Ik denk graag met u mee over uw bedrijfsspecifieke vraag met betrekking tot een training op maat of in-company training. De trainingen worden afgestemd op de protocollen en werkzaamheden van uw organisatie. U geeft de inhoud van de trainingen aan, in overleg gaan wij samen kijken hoe de training er uiteindelijk uit komt te zien. Denk hierbij aan groepssamenstelling en omvang, plaats en tijd. Op deze manier kunnen wij de beste zorg waarborgen voor uw cliënt(en) en/of naasten.

Bij kopje trainingen kunt u zien welke soort trainingen ik allemaal aan biedt, maar mocht er niet de juiste training bij staan. Neem dan gerust contact met mij op, want wellicht kan ik door mijn bredere kennis en ervaringen toch wat voor u of uw bedrijf betekenen.

Uiteraard word de training bij een goed resultaat afgesloten met een certificaat. Het is mogelijk om de training te accrediteren.

Mocht u interesse hebben of een vraag, neem dan via onderstaand formulier contact met mij op.