Ik ben Tonia Jacobs een geregistreerd verpleegkundige (BIG reg. 69059638330), gekwalificeerd docent met een ruime werkervaring in diverse velden van de gezondheidszorg.

Als verpleegkundige heb ik werkervaring opgedaan in verschillende branches, vanaf 2012 ben ik naast mijn werk in de zorg werkzaam als docent zorg & welzijn. Door mijn brede kennis kan ik goed ingaan op de vragen van cursisten. Tijdens het geven van instructie, training of cursus staat vragen stellen centraal. 

De inhoud van een cursus staat vooraf in grote lijnen vast, de input van de deelnemersgroep bepaalt op welke details wordt ingezoomd. 

Ik vind het belangrijk dat er een combinatie van kennisuitwisseling en praktische uitvoering is. Door deze combinatie van theorie en oefening, wordt de kennis en het inzicht vergroot. Als je begrijpt wáárom je iets op een bepaalde manier moet doen kun je het beter toepassen en makkelijker onthouden.

Ik verzorg trainingen voor iedereen die in de zorg en welzijnssector werkzaam zijn. Je moet hierbij denken aan functioneel zelfstandig bevoegd zoals verpleegkundigen en verzorgenden IG.

En aan niet zelfstandig bevoegden zorgverleners zoals, helpende zorg en welzijn, zorgassistenten, huishoudelijk medewerkers, gastvrouwen, begeleiders in de gehandicaptenzorg, onderwijspersoneel met een zorgtaak, mantelzorg etc.

 

Ik ben I'shall Houtman een big geregistreerde verpleegkundige en tevens ook werkzaam als docent zorg en welzijn op een ROC school.

Ik heb 12,5 jaar als verpleegkundige gewerkt in het Jeroen Bosch Ziekenhuis op verschillende afdelingen. Door het werken op afdeling dagverpleging heb ik voldoende ervaringen opgedaan in het omgaan met cliënten en verschillende verpleegtechnische vaardigheden zoals inbrengen van infuus, eenmalig katheteriseren, assisteren bij lumbaal punctie. Naast mijn werk als docent verpleegkundige ben ik ook nog werkzaam in de thuiszorg als verpleegkundige, daar begeleid ik familie en patiënt in de terminale fase.

Ik ben een bevoegde en ervaren docent zorg en welzijn met meer dan vijf jaar ervaring in het lesgeven. Ik ben bekwaam in het gebruik van curriculum dat tegenmoet komt aan de behoeften van de studenten. Ik ben competent in het creëren van een omgeving waarin studenten het beste kunnen leren en ontwikkelen. Ik ben een docent die studenten stimuleert tot het leren leren.

Ik vind het belangrijk om een positieve relatie met de deelnemers te hebben en hen te begeleiden bij elke leerstap. Ik creëer een warme en gastvrije sfeer tijdens de training die stimulerend zijn voor het leren. Het is belangrijk dat een deelnemer begrijpt waarom ze iets doen. Het gaat niet alleen om het “doen” maar ook het kunnen beargumenteren het waarom.

 

Ellen is werkzaam als docent verpleegkunde en verzorging en daarnaast werkzaam als regieverpleegkundige. Ellen heeft gedurende haar opleiding tot verpleegkundige ruime ervaring op gedaan in de verschillende sectoren van de zorg. Zo heeft ze in de gehandicaptenzorg, in de thuiszorg en het verpleeghuis gewerkt. De laatste twee jaar van haar opleiding heeft ze in het ziekenhuis voltooid en hier is ze daarna 8 jaar werkzaam geweest op de afdeling maag-darm-lever ziekten en gastro-enterologische chirurgie. Hier heeft ze ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van patiënten, dagcoördinator zijn en verpleegtechnische vaardigheden.

Ellen heeft de overstap gemaakt naar het onderwijs en is een gekwalificeerd docente. Door haar ruime ervaring in de verschillende sectoren van de zorg is Ellen goed in staat om in te spelen op verschillende vragen van studenten/cursisten.

Ellen is een enthousiaste, bevlogen docente die staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Met deze kernwaarden zal ze een training altijd zo inspirerend mogelijk maken. Wanneer een training inspirerend is zal de lesstof ook makkelijker te integreren zijn in het eigen werk. Juist het waarom is hierbij belangrijk, dus bijvoorbeeld niet alleen een handeling zoals stomazorg leren maar juist weten waarom je bepaalde dingen doet. Ellen zorgt voor een veilig leerklimaat en word enthousiast van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Hier zal ze bij haar studenten/cursisten altijd aan bijdragen.

 

Ik ben Lieke van Uden-Knollema.12 jaar geleden heb ik de opleiding gedaan tot verpleegkundige. Ik ben BIG-geregistreerd en werkzaam binnen het Verpleegkundig team van Vitalis woonzorg groep. Vanaf 1 februarie 2024 ben ik werkzaam bij Summacollege als docent in opleiding. 

Lieke heeft 6 jaar op de neuro-revalidatie gewerkt. En heeft vervolgens de overstap gemaakt naar het Verpleegkundig team, inmiddels is ze hier ook 6 jaar werkzaam. Door haar ervaring binnen Vitalis heeft Lieke ruime ervaring in de verpleegtechnische handelingen zoals: katheteriseren, verzorgen van een PICC-lijn, VAC pompen enz. Een belangrijk onderdeel van het werken binnen het verpleegkundig team is triageren via de ABCDE methode, EWS-score en gebruik te maken van de SABA. Ook heeft ze ruime ervaring in het aansluiten van pompen, het ondersteunen van zorgmedewerkers en familie in de terminale fase.

Lieke is een bevoegde en ervaren verpleegkundige die tijdens haar werk collega’s ondersteunt bij de verpleegtechnische vaardigheden en training on the job biedt.

Ze brengt als verpleegkundige een gezonde dosis passie, gedegen kennis, ervaring, een professionele houding en uitstekende sociale vaardigheden met zich mee. Ze is erg gemotiveerd om er een leuke/leerzame training van te maken naar ieder zijn/haar behoefte.

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten in een training.