Over:

Ishall Houtman

Ishall Houtman is een geregistreerd verpleegkundige (BIG nr. ) en een gekwalificeerd docent.

Ishall Houtman

Ik ben I'shall Houtman een big geregistreerde verpleegkundige en tevens ook werkzaam als docent zorg en welzijn op een ROC school.

Ik heb 12,5 jaar als verpleegkundige gewerkt in het Jeroen Bosch Ziekenhuis op verschillende afdelingen. Door het werken op afdeling dagverpleging heb ik voldoende ervaringen opgedaan in het omgaan met cliënten en verschillende verpleegtechnische vaardigheden zoals inbrengen van infuus, eenmalig katheteriseren, assisteren bij lumbaal punctie. Naast mijn werk als docent verpleegkundige ben ik ook nog werkzaam in de thuiszorg als verpleegkundige, daar begeleid ik familie en patiënt in de terminale fase.

Ik ben een bevoegde en ervaren docent zorg en welzijn met meer dan vijf jaar ervaring in het lesgeven. Ik ben bekwaam in het gebruik van curriculum dat tegenmoet komt aan de behoeften van de studenten. Ik ben competent in het creëren van een omgeving waarin studenten het beste kunnen leren en ontwikkelen. Ik ben een docent die studenten stimuleert tot het leren leren.

Ik vind het belangrijk om een positieve relatie met de deelnemers te hebben en hen te begeleiden bij elke leerstap. Ik creëer een warme en gastvrije sfeer tijdens de training die stimulerend zijn voor het leren. Het is belangrijk dat een deelnemer begrijpt waarom ze iets doen. Het gaat niet alleen om het “doen” maar ook het kunnen beargumenteren het waarom.

Ik verwelkom je graag in mijn trainingen.

Ishall Houtman

CURSUSSEN VAN ISHALL HOUTMAN